KAPOW

Welcome to the Kapow forum. Here you can get help, use your skills to help others and enjoy hanging out in the company of other Kapow Robot Developers.


Device status showing as reserved

Share
avatar
venkatesh kaitheji

Posts : 3
Points : 182
Join date : 2018-09-25
Age : 24
Location : hyderabad

Device status showing as reserved

Post by venkatesh kaitheji on Mon Dec 24, 2018 1:26 pm

Hi All,

I have developed a robot using the Device automation. When i run the robot from the design studio it is working fine, but when i tried to run it from the Management Console the Device status is showing as "Reserved". Initially the device status is Available after running the Robot, the status is changing to "Reserved". 

Please help me to resolve this issue. 

I am using 32 bit JRE in the DA machine and JAB is enabled. 



Regards,
Venkatesh K
P10TR
P10TR

Posts : 3
Points : 69
Join date : 2019-01-17

Re: Device status showing as reserved

Post by P10TR on Thu Jan 24, 2019 6:16 pm

Hi,

You have to close the robot in DS before you start it on the device.

If the robot is open in DS, it is connected to the device so the status shown in MC is Reserved or In Use.

Regards
Piotr
avatar
venkatesh kaitheji

Posts : 3
Points : 182
Join date : 2018-09-25
Age : 24
Location : hyderabad

Re: Device status showing as reserved

Post by venkatesh kaitheji on Thu Jan 31, 2019 2:10 pm

Hi 

Thank you. 

Regards,
Venkatesh K

Sponsored content

Re: Device status showing as reserved

Post by Sponsored content


    Current date/time is Thu Mar 21, 2019 9:53 pm